Sanitair laten plaatsen door een vakman
Wij zorgen voor uw droombadkamer

Last van lekkende kranen? Gewoonweg de stijl van de huidige badkamer beu? Of op zoek naar een vakman om uw sanitair te laten plaatsen te Alken of Limburg? Reken op loodgieter Gies Bonneux voor al uw sanitaire aangelegenheden!

Badkamer volledig afgewerkt

Een badkamer moet luxe en vooral comfort uitstralen. Het is dan ook een ruimte die we vaak gebruiken en waar hygiëne voorop moet staan. Versleten badkamers of toestellen en meubels die al wat te verduren hebben gekregen, verdienen dus regelmatig een renovatie of vervanging.

Gies Bonneux heeft al enkele jaren ervaring met het plaatsen van badkamers en wc's. Dat doen we natuurlijk van A tot Z, inclusief badkamermeubels, loodgieterij en elektriciteitswerken. Of heeft u zelf al sanitair uitgekozen? Of wilt u dat via ons aankopen? Alles is mogelijk. Ons professioneel advies krijgt u er steeds gratis bovenop.

Ook dringende herstellingen

Heeft u een dringende herstelling nodig? Wij bij Gies Bonneux zijn erg flexibel en doen er alles aan om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn slechts één telefoontje van u verwijderd. Bovendien gaan wij steeds te werk met veel oog voor detail. Vakmanschap gegarandeerd!

Ons bedrijf is gelegen in Alken, maar u kan ons contacteren vanuit heel Limburg. Aarzel dus niet langer, maar geef ons snel een seintje!

Heeft u een vraag?

contact

Vakman

Offerte op maat

Nieuwbouw

Renovaties