Dag en nacht verse lucht, helemaal in lijn met de huidige wetgeving!

Reken voor het plaatsen van uw ventilatie op ons vakmanschap

Wie bouwt of renoveert kan er niet meer om heen: de huidige EPB-regelgeving vraagt ook om de gepaste ventilatie. Gelukkig is dit een noodzakelijke investering waar u zelf ook veel profijt uit zal halen. Denk aan gezonde lucht zonder dat u een raam open moet zetten. En dat betekent dan natuurlijk minder energiekosten.

Er bestaan diverse types van ventilatiesystemen. Waar bent u in geïnteresseerd? Of wenst u ons professioneel advies in te winnen? Wij helpen u graag verder!

Gies Bonneux uit Alken is nu al enkele jaren gespecialiseerd in de installatie van ventilatiesystemen. Kwaliteit tot in de puntjes en een vlotte service zijn eigen aan ons bedrijf. Bovendien hanteren wij eerlijke prijzen. Daarom zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in de wijde regio.

Nieuwbouw of renovatie: wij helpen u wanneer u wil!

De bedrijvigheden van Gies Bonneux zijn echter nog wat uitgebreider dan enkel verluchting. Ook voor sanitair en centrale verwarming kan u bij ons terecht. Niet alleen zorgen wij voor de plaatsing, ook nemen wij onderhoud en herstellingen voor onze rekening!

Waarom zou u nog twijfelen? Doe gerust beroep op onze expertise. Wij staan steeds tot uw dienst!

Clikc+