Reken op loodgieter Gies Bonneux voor al uw sanitaire aangelegenheden!

Uw sanitair laten plaatsen? Natuurlijk door een vakman!

Uw badkamer is zeker en vast een investering waard! U brengt immers veel tijd door in deze ruimte. Tijd om te ontspannen of om u snel klaar te maken wanneer u gehaast bent.

Gies Bonneux heeft al enkele jaren ervaring met het plaatsen van badkamers en wc's. Dat doen we natuurlijk van A tot Z, inclusief badkamermeubels, loodgieterij en andere werken zoals elektriciteitswerken.

Heeft u zelf al sanitair uitgekozen? Of wil u dat via ons aankopen? Alles is mogelijk. Ons professioneel advies krijgt u er steeds gratis bovenop.

Wij gaan altijd met veel oog voor detail te werk. Kwaliteit en service zijn dan ook topprioriteit! U kan dus gerust zijn wanneer u uw sanitair door ons wil laten plaatsen. Vakmanschap gegarandeerd!

(Dringende) herstelling?

Gies Bonneux is erg flexibel. Zit u met een mankement dat niet kan wachten? Dan zijn wij slechts een telefoontje van u verwijderd. We zullen altijd ons uiterste best doen om u zo snel mogelijk verder te helpen!

Ons bedrijf is gelegen in Alken, maar u kan ons contacteren vanuit heel Limburg. Aarzel dus niet langer, maar geef ons snel een seintje!

Clikc+