Zit er een luchtje aan?

Laat kleine of grote herstellingen aan uw sanitair over aan het vakmanschap van Gies Bonneux!

Een defect aan uw sanitair kan hele vervelende gevolgen met zich meebrengen. Verstoppingen, lekken, vieze geuren... Geen pretje! Gelukkig springt loodgieter Gies Bonneux steeds snel ter hulp. Wanneer u met een dringend probleem zit, zullen wij er alles aan doen om zo snel mogelijk ter plaatse te komen en de nodige herstellingen uit te voeren.

Sanitair: onze specialiteit

Niet alleen herstellingswerken kan u door ons laten doen. In eerste instantie kunnen wij zorgen voor de complete plaatsing of renovatie van uw sanitaire voorzieningen. Loodgieterij, elektriciteit, het plaatsen van badkamermeubels... Uw toilet of badkamer van A tot Z: wij zorgen ervoor!

Kwaliteit, service en een eerlijke prijs

Wanneer u beroep doet op Gies Bonneux kan u gegarandeerd op beide oren slapen. Klant is koning en uw wensen en behoeften zijn dan ook erg belangrijk voor ons. Bovendien gaan wij altijd met veel oog voor detail te werk. Daarnaast zijn ook onze eerlijke prijzen interessant om weten.

Ons bedrijf is gelegen in Alken. Wij zijn echter werkzaam in de wijde omtrek, zoals in Hasselt, Sint-Truiden en Tongeren. Aarzel zeker niet wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter voor herstellingen aan of de plaatsing van uw sanitair. Bel ons gerust eens op!

Clikc+